Advertisement

Σχίνο Λουτρακίου - Φωτιά Λουτράκι τώρα: Ξέσπασε πυρκαγιά κοντά σε οικισμό ... / Ο κλέαρχος μαρουσάκης για τους άνεμους που θα πνέουν στον σχίνο κορινθίας.

Σχίνο Λουτρακίου - Φωτιά Λουτράκι τώρα: Ξέσπασε πυρκαγιά κοντά σε οικισμό ... / Ο κλέαρχος μαρουσάκης για τους άνεμους που θα πνέουν στον σχίνο κορινθίας.. Εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 90 πυροσβέστες με 28 οχήματα, δυο πεζοπόρα τμήματα και το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα. Ζημιές σε σπίτια και εκκένωση οικισμών. Μαίνεται η μεγάλη δασική πυρκαγιά στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας, που βρίσκεται δορυφορικές εικόνες από την διασπορά του καπνού από τη φωτιά στον σχίνο, τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες. Στις φλόγες τυλίχθηκαν εξοχικές κατοικίες. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις.

Εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 90 πυροσβέστες με 28 οχήματα, δυο πεζοπόρα τμήματα και το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα. Ενισχύονται οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 54 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα και το μετπε. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο σχίνο λουτρακίου ενώ σύμφωνα με τοπικά μέσα που επικαλούνται δασοπυροσβέστες που επιχειρούν στην περιοχή καίγονται σπίτια στον οικισμό μπαφάνι. Οικισμοί εκκενώθηκαν ενώ κάτοικοι απομακρύνθηκαν.

Ανθεστήρια 2η Γιορτή Τριανταφύλλου στο Σχίνο Κορινθίας! (6 ...
Ανθεστήρια 2η Γιορτή Τριανταφύλλου στο Σχίνο Κορινθίας! (6 ... from www.corinthia.events
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες η οποία συνεχίζεται και σήμερα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις στο σχινό κορινθίας, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες και έχει κάψει. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι έως 7 μποφόρ και με το που θα χαράξει θα αρχίσει. Ενισχύονται οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Ζημιές σε τρεις κατοικίες προκάλεσε η φωτιά στο σχίνο λουτρακίου. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 54 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα και το μετπε. Από την πυροσβεστική υπήρξε ενημέρωση ότι ενισχύονται οι δυνάμεις στην πυρκαγιά στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Πύρινος εφιάλτης στον σχίνο κορινθίας: Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις.

Οικισμοί εκκενώθηκαν ενώ κάτοικοι απομακρύνθηκαν.

Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά στο σχίνο κορινθίας, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει καταστρέψει δύο σπίτια και έχει προξενήσει ζημιές σε σειρά άλλων. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες η οποία συνεχίζεται και σήμερα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις στο σχινό κορινθίας, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες και έχει κάψει. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι έως 7 μποφόρ και με το που θα χαράξει θα αρχίσει. Ενισχύονται οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο σχίνο λουτρακίου ενώ σύμφωνα με τοπικά μέσα που επικαλούνται δασοπυροσβέστες που επιχειρούν στην περιοχή καίγονται σπίτια στον οικισμό μπαφάνι. Σημειώνεται ότι λόγω της πυρκαγιάς στον σχίνο λουτρακίου στην κορινθία, η ελασ προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή. Πυρκαγιά στην περιοχή σχίνο, κοντά σε οικισμό. Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Ζημιές σε τρεις κατοικίες προκάλεσε η φωτιά στο σχίνο λουτρακίου. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Από την πυροσβεστική υπήρξε ενημέρωση ότι ενισχύονται οι δυνάμεις στην πυρκαγιά στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Διαβάστε τη συνέχεια στο newpost.gr.

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις. Μαίνεται η μεγάλη δασική πυρκαγιά στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας, που βρίσκεται δορυφορικές εικόνες από την διασπορά του καπνού από τη φωτιά στον σχίνο, τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες. Συνολικά έχουν κινητοποιηθεί 166 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων. Ζημιές σε τρεις κατοικίες προκάλεσε η φωτιά στο σχίνο λουτρακίου. Ενισχύονται οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας.

Φωτιά: Σε ύφεση η πυρκαγιά στον Σχίνο Κορινθίας - Ζημιές ...
Φωτιά: Σε ύφεση η πυρκαγιά στον Σχίνο Κορινθίας - Ζημιές ... from www.flash.gr
Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας η οποία έχει σημάνει συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις. Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Σημειώνεται ότι λόγω της πυρκαγιάς στον σχίνο λουτρακίου στην κορινθία, η ελασ προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις. Ενισχύονται οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Ζημιές σε σπίτια και εκκένωση οικισμών.

Ενισχύονται οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας.

Ζημιές σε τρεις κατοικίες προκάλεσε η φωτιά στο σχίνο λουτρακίου. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. .έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου/ εκκενώνονται χωριά ενώ με το πρώτο φως της ημέρας στέφανου κολοκούρη έχει μεταβεί στην περιοχή σχίνο λουτρακίου ο υπαρχηγός του σώματος, ο. Πυρκαγιά στην περιοχή σχίνο, κοντά σε οικισμό. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στο σχίνο λουτρακίου, καίγοντας δασική έκταση. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι έως 7 μποφόρ και με το που θα χαράξει θα αρχίσει. Μαίνεται η μεγάλη δασική πυρκαγιά στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας, που βρίσκεται δορυφορικές εικόνες από την διασπορά του καπνού από τη φωτιά στον σχίνο, τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 54 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα και το μετπε. Παράλληλα, κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού μεταβαίνει στο σχίνο, με σκοπό να ερευνήσει. Συνολικά έχουν κινητοποιηθεί 166 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες η οποία συνεχίζεται και σήμερα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις στο σχινό κορινθίας, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες και έχει κάψει. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις.

Ενισχύονται οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Σημειώνεται ότι λόγω της πυρκαγιάς στον σχίνο λουτρακίου στην κορινθία, η ελασ προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα, κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού μεταβαίνει στο σχίνο, με σκοπό να ερευνήσει. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο σχινό κορινθίας eurokinissi. Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους.

Αυτοψία Δέδε στις καταστροφές του Σχίνου - Streetlife
Αυτοψία Δέδε στις καταστροφές του Σχίνου - Streetlife from streetlife.gr
Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας η οποία έχει σημάνει συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 54 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα και το μετπε. Μαίνεται η μεγάλη δασική πυρκαγιά στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας, που βρίσκεται δορυφορικές εικόνες από την διασπορά του καπνού από τη φωτιά στον σχίνο, τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στο σχίνο λουτρακίου, καίγοντας δασική έκταση. Πύρινος εφιάλτης στον σχίνο κορινθίας: Ενισχύονται οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Σημειώνεται ότι λόγω της πυρκαγιάς στον σχίνο λουτρακίου στην κορινθία, η ελασ προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Ενισχύονται οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας.

Πύρινος εφιάλτης στον σχίνο κορινθίας: Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Οι αρχές εκκένωσαν τους οικισμούς σχίνο και σωτήρα και όλη τη νύχτα έδιναν μάχη με τις φλόγες μόνο οι επίγειες δυνάμεις. Σημειώνεται ότι λόγω της πυρκαγιάς στον σχίνο λουτρακίου στην κορινθία, η ελασ προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή. Συνολικά έχουν κινητοποιηθεί 166 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας η οποία έχει σημάνει συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Ο κλέαρχος μαρουσάκης για τους άνεμους που θα πνέουν στον σχίνο κορινθίας. Παράλληλα, κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού μεταβαίνει στο σχίνο, με σκοπό να ερευνήσει. Οικισμοί εκκενώθηκαν ενώ κάτοικοι απομακρύνθηκαν. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 54 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 21 οχήματα και το μετπε. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά στο σχίνο κορινθίας, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει καταστρέψει δύο σπίτια και έχει προξενήσει ζημιές σε σειρά άλλων. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις.

Posting Komentar

0 Komentar