Advertisement

Michelle Gisinová / Petra Vlhova A Michelle Gisinova S Rovnakym Dennik N / Postupne sa jej strata strojnásobila a priebežne ďalej pomaly narastala.

Michelle Gisinová / Petra Vlhova A Michelle Gisinova S Rovnakym Dennik N / Postupne sa jej strata strojnásobila a priebežne ďalej pomaly narastala.. Kole, tretia skončila rakúšanka katharina liensbergerová (+0,50). Na zimních olympijských hrách 2018 v pchjongčchangu se stala olympijskou vítězkou v superkombinaci.2 švýcarsko reprezentovala také na zimní olympiádě 2014 v soči, kde dojela dvacátá osmá ve slalomu. Treba však uznať aj to, že je to naozaj krásna žena. Švýcarsko reprezentovala také na zimní olympiádě 2014 v soči, kde dojela dvacátá osmá ve slalomu. 1:42,16 a najlepšie druhé kolo s.

Druhá skončila švajčiarka michelle gisinová a tretia rakúšanka katharina liensbergerová. Kola fredericu brignoneovú 0,40 sekundy. Gisinová potvrdzuje výbornú formu a práve ona môže byť najväčšou vyzývateľkou vlhovej v boji o veľký glóbus. Situáciu zachránila a obsadila šieste miesto, ako najbližšia prenasledovateľka vlhovej v celkovom poradí sp stiahla rozdiel na 100 bodov. V sobotu skončila deviata a v celkovom hodnotení svetového pohára sa posunula na druhé miesto.

Slovenke Vlhovej Uz Sliape Na Paty Svajciarka Gisinova 5
Slovenke Vlhovej Uz Sliape Na Paty Svajciarka Gisinova 5 from dam.nmhmedia.sk
Gisinová potvrdzuje výbornú formu a práve ona môže byť najväčšou vyzývateľkou vlhovej v boji o veľký glóbus. Petra vlhová se naopak posunulu ze šestého na čtvrté místo. Rozhodnuté je aj v obráku. Na vlhovú stráca 127 bodov. Prosince 1993 samedan, graubünden) je švýcarská reprezentantka v alpském lyžování, univerzální závodnice startující ve všech disciplínách.na zimních olympijských hrách 2018 v pchjongčchangu se stala olympijskou vítězkou v superkombinaci. Švýcarská alpská lyžařka michelle gisinová (*5. Dominique gisinová, nepřechýleně dominique gisin (* 4. Tretie miesto patrí domácej brignoneovej, ktorá stráca na líderku prvého kola 67 stotín.

Marta bassinová 876 , 7.

Zvíťazila švajčiarka michelle gisinová, druhá bola domáca rakúšanka katharina liensbergerová (+0,11 s), tretia skončila američanka mikaela shiffrinová (+0,57 s). Mieste, kde stratila na víťazku 1. Rakúšanka hádže rukavicu do boja o triumf! Dominique gisinová, nepřechýleně dominique gisin (* 4. Marta bassinová 876 , 7. Jeho víťazkou sa stala michelle gisinová zo švajčiarska, ktorá má pred shiffrinovou náskok 56 stotín. Ďalšia švajčiarka michelle gisinová neštartovala a v celkovom poradí prestížneho seriálu klesla na tretiu priečku. Dvadsaťpäťročná slovenská reprezentantka si vybojovala štvrtý individuálny kov zo svetových šampionátov, pred dvoma rokmi vo švédskom are brala kompletnú medailovú zbierku vrátane striebra v kombinácii. Súboj o pozíciu aktuálne najlepšej lyžiarky sezóny pokračoval v levi druhým slalomom, v ktorom mala petra vlhová opäť iba. Vlhovej môže vyfúknuť glóbus niektorá z týchto 5 sexíc! Gisinová a slovenka petra vlhová sa delia po prvom kole o spoločné prvé miesto, keď obe pretekárky zajazdili rovnaký čas. V tejto sezóne sa radovala už tretíkrát zo štyroch súťaží, keď uspela aj na úvod zimy v söldene a. 1:42,16 a najlepšie druhé kolo s.

Tretie miesto patrí domácej brignoneovej, ktorá stráca na líderku prvého kola 67 stotín. Marta bassinová 876 , 7. V alpskej kombinácii na ms v cortine 2021, skončila na druhom mieste za víťaznou američankou mikaelou schiffirnovou. V nedeľných pretekoch vo fínskom levi za ňou o 31 stotín sekundy zaostala švajčiarka michelle gisinová, s ktorou spoločne viedla po 1. Slovenská lyžiarka petra vlhová triumfovala aj v druhom slalome novej sezóny svetového pohára.

Petra Vlhova Sebakritikou Rozhodne Nesteri Som Nestastna Na Podiu Chcem Byt V Kazdych Pretekoch Fotografia C 1 Novy Cas
Petra Vlhova Sebakritikou Rozhodne Nesteri Som Nestastna Na Podiu Chcem Byt V Kazdych Pretekoch Fotografia C 1 Novy Cas from img.cas.sk
Druhá skončila francúzka tessa worleyová (+0,80 s) a tretia bola švajčiarka michelle gisinová (+1,46 s). V nedeľných pretekoch vo fínskom levi za ňou o 31 stotín sekundy zaostala švajčiarka michelle gisinová, s ktorou spoločne viedla po 1. Švýcarsko reprezentovala také na zimní olympiádě 2014 v soči, kde dojela dvacátá osmá ve slalomu. Ďalšia švajčiarka michelle gisinová neštartovala a v celkovom poradí prestížneho seriálu klesla na tretiu priečku. Poslednou pretekárkou pred našou petrou vlhovou bola michelle gisinová. Zatím jede gisinová optimální jízdu, trefuje branky, jak je potřeba. Katharina liensbergerová (aut) +0,57 7. Dvadsaťštyriročná bassinová dosiahla štvrté víťazstvo na podujatiach sp, všetky má na konte v tejto disciplíne.

Jeho víťazkou sa stala michelle gisinová zo švajčiarska, ktorá má pred shiffrinovou náskok 56 stotín.

Treba však uznať aj to, že je to naozaj krásna žena. Michelle gisinová ze švýcarska, to je pravá univerzálka, které by kombinace měla sedět. Súboj o pozíciu aktuálne najlepšej lyžiarky sezóny pokračoval v levi druhým slalomom, v ktorom mala petra vlhová opäť iba. Prosince 1993 samedan, graubünden) je švýcarská reprezentantka v alpském lyžování, univerzální závodnice startující ve všech disciplínách.na zimních olympijských hrách 2018 v pchjongčchangu se stala olympijskou vítězkou v superkombinaci. Prv stratila štyri desatiny, potom získala necelé dve, aby napokon švajčiarka porazila rakúšanku o 11 stotín sekundy! Michelle gisinová (both chees) 1130, 4. 1993), olympijská vítězka superkombinace v pchjongčchangu 2018. 1.1.2021 14:55 | od januára 2017 sme v slalomoch „sveťáka sledovali len víťazstvá mikaely shiffrinovej či petry vlhovej. Vlhovej môže vyfúknuť glóbus niektorá z týchto 5 sexíc! Dominique gisinová, nepřechýleně dominique gisin (* 4. Rozhodnuté je aj v obráku. Na vlhovú stráca 127 bodov. Poslednou pretekárkou pred našou petrou vlhovou bola michelle gisinová.

Vlhovej môže vyfúknuť glóbus niektorá z týchto 5 sexíc! Wendy holdenerová (sui) +0,23 4. Líderka po prvom kole gisinová si na medzičasoch držala náskok, ale išla na maximálne riziko a to sa jej vypomstilo v závere, kde po veľkej chybe takmer vypadla. Česká lyžařka martina dubovská nakonec klasifikována jako dvacátá druhá. Treba však uznať aj to, že je to naozaj krásna žena.

Petra Vlhova Sebakritikou Rozhodne Nesteri Som Nestastna Na Podiu Chcem Byt V Kazdych Pretekoch Fotografia C 1 Novy Cas
Petra Vlhova Sebakritikou Rozhodne Nesteri Som Nestastna Na Podiu Chcem Byt V Kazdych Pretekoch Fotografia C 1 Novy Cas from img.cas.sk
Zatím jede gisinová optimální jízdu, trefuje branky, jak je potřeba. Tamara tipplerová (aut) 483 11. Na vlhovú stráca 127 bodov. Vlhová je prvá aj v celkovom poradí svetového pohára. Švýcarsko reprezentovala také na zimní olympiádě 2014 v soči, kde dojela dvacátá osmá ve slalomu. Sofia goggio (ita) 740, 10. Prv stratila štyri desatiny, potom získala necelé dve, aby napokon švajčiarka porazila rakúšanku o 11 stotín sekundy! Dvadsaťštyriročná bassinová dosiahla štvrté víťazstvo na podujatiach sp, všetky má na konte v tejto disciplíne.

Franziska gritschová (aut) +0,67 10.

Dnešné prvé kolo obrovského slalomu žien v talianskom stredisku kronplatz je už minulosťou. Vlhová v slalomoch svetového pohára prerušila sériu piatich víťazstiev. Mieste, kde stratila na víťazku 1. Michelle gisinová (both chees) 1130, 4. Ďalšia švajčiarka michelle gisinová neštartovala a v celkovom poradí prestížneho seriálu klesla na tretiu priečku. Sofia goggiaová (ita) 740 8. Mikaela shiffrinová (usa) +0,37 5. Na zimních olympijských hrách 2018 v pchjongčchangu se stala olympijskou vítězkou v superkombinaci.2 švýcarsko reprezentovala také na zimní olympiádě 2014 v soči, kde dojela dvacátá osmá ve slalomu. Federica brignoneová (ita) 817 6. Vlhová opäť najrýchlejšia v 1.kole, tentoraz spoločne s. Tretie miesto patrí domácej brignoneovej, ktorá stráca na líderku prvého kola 67 stotín. Wendy holdenerová (sui) +0,23 4. Katharina liensbergerová (aut) +0,57 7.

Posting Komentar

0 Komentar